Alleen online

Steigerhouten salontafel

Nieuw product

Deze steigerhouten salontafel is een plaatje voor in de woonkamer.

Op de afbeelding zie u gebruikt steigerhout 100x80x60, onbehandeld.

Liever een andere afmeting en afwasbaar kies Nano coating.

Meer details

239,00 € incl. btw

Datasheet

Let Op!Al onze meubels worden op bestelling met de hand vervaardigd. Wij hebben derhalve niets uit voorraad leverbaar.
Belangrijk Steigerhouten plank is een natuurproduct welke kan krimpen en uitzetten. Een nieuwe plank is tussen de 19,2 en 19,5 cm breed. Als voorbeeld een tafel van 100x100 cm bruto is in werkelijkheid ca. 95,5x95,5 cm netto.
GebruiktAl onze meubelen worden standaard van nieuw steigerhout gemaakt. Indien u gebruikt steigerhout wenst, dan kunt u dit aanvragen via verkoop@trendymethout.nl. wij maken dan een passende aanbieding.
SchroefbevestigingOnze meubels worden met verzonken schroeven bevestigd. Heeft u liever de zichtbare schroeven met bolkop geef dat dan aan bij het bestelformulier.
MaatvoeringZit uw gewenste maatvoering er niet bij, kunt u dit aanvragen via info@trendyhout.nl. Wij maken voor u een passende aanbieding.

Meer informatie

De tafels van Trendy met hout worden vooral gemaakt van nieuw of gebruikt steigerhout. Tegenwoordig zijn deze steigerhouten eettafels niet meer weg te denken uit het interieur. De steigerhouten tafels zijn goedkoop, robuust en zijn kwalitatief sterk. Door deze uitstraling passen de meubelen in vrijwel ieder interieur. Door de steigerhouten tafels af te werken met een wash, verkrijgbaar in white, grey, blank en zwart, werkt u de tafel geheel naar eigen smaak en wens af. Niet alleen voor binnen zijn deze meubelen een mooie aanwinst, maar deze steigerhouten tafels worden ook vaak gebruikt voor buiten. Wij hebben diverse steigerhouten tafels op onze website staan. Heeft u een andere tafel voor ogen die niet op onze website staat? Of staan de juiste maten er voor u niet bij? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen, wij helpen u graag om de perfecte steigerhouten tafel voor u te maken. Voor meer informatie of het laten opstellen van een offerte kunt u mailen naar info@trendyhout.nl.