Steigerhouten buitenkeuken Summer Bekijk groter

Steigerhouten buitenkeuken Summer

buitenkeuken Summer

Nieuw product

Datasheet

Let Op!Al onze meubels worden op bestelling met de hand vervaardigd. Wij hebben derhalve niets uit voorraad leverbaar.
Belangrijk Steigerhouten plank is een natuurproduct welke kan krimpen en uitzetten. Een nieuwe plank is tussen de 19,2 en 19,5 cm breed. Als voorbeeld een tafel van 100x100 cm bruto is in werkelijkheid ca. 95,5x95,5 cm netto.
SchroefbevestigingOnze meubels worden met verzonken schroeven bevestigd. Heeft u liever de zichtbare schroeven met bolkop geef dat dan aan bij het bestelformulier.
MaatvoeringZit uw gewenste maatvoering er niet bij, kunt u dit aanvragen via info@trendyhout.nl. Wij maken voor u een passende aanbieding.

Meer informatie

Een steigerhouten buitenkeuken model Summer. Een zeer Luxe keuken met veel werkruimte en opbergruimte. De deuren en brede laden hebben een mooie afwerking met een omlijsting. Tegel blad bestaat uit tegels van 60x60 of 80x80. Een stenen blad uit 1 geheel kan op aanvraag. Met deze buitenkeuken kunt u heerlijk buiten koken. Naar wens kan de keuken van alle gemakken worden voorzien. Zoals een barbecue, sideburner, aanrechtblad, wasbak met kraan, net wat u wenst. Bekijk onder de opties.

Bekijk hier info over onze inbouw barbecue's 

Heeft u andere wensen dan horen wij dit graag.

Na uw bestelling gaan wij nog altijd overleggen of alles naar uw wens is, de prijs kan eventueel licht afwijken na overleg.
Wellicht dat de barbecue niet meer leverbaar is die wij aanbieden.

Bij het leveren va een buitenkeuken is hulp nodig met zeker 3 personen. De keukens worden uit 1 stuk geleverd, niet met losse kastjes? Is wel mogelijk, maar dan word de prijs zeker 40% hoger.

De buitenkeukens worden gemonteerd, maar niet aangesloten, hier dient u zelf een kundige monteur voor te vragen