Douglashout buitenkeuken - Module Bekijk groter

Douglashout buitenkeuken - Module

buitenkeuken - Module

Nieuw product

Datasheet

Let Op!Al onze meubels worden op bestelling met de hand vervaardigd. Wij hebben derhalve niets uit voorraad leverbaar.
Belangrijk Steigerhouten plank is een natuurproduct welke kan krimpen en uitzetten. Een nieuwe plank is tussen de 19,2 en 19,5 cm breed. Als voorbeeld een tafel van 100x100 cm bruto is in werkelijkheid ca. 95,5x95,5 cm netto.
SchroefbevestigingOnze meubels worden met verzonken schroeven bevestigd. Heeft u liever de zichtbare schroeven met bolkop geef dat dan aan bij het bestelformulier.
MaatvoeringZit uw gewenste maatvoering er niet bij, kunt u dit aanvragen via info@trendyhout.nl. Wij maken voor u een passende aanbieding.

Meer informatie

Een prachtige douglashout buitenkeuken Module. Deze keuken is gemaakt van een hoge kwaliteit douglashout. Netjes geschuurd en behandeld met een naturel olie. Mandjes niet inbegrepen.

De douglashout buitenkeuken bestaat uit losse kasten.
Op de foto ziet u een keuken van 3.40 m. Naar wens kunt u ook een kast weglaten of een smallere kast bestellen. Bekijk de opties.

De kast word ter plekke voor u neergezet, aansluiten apparatuur doen wij niet. Graag een rechte ondergrond voor het leveren om de kast goed waterpas neer te zetten.

Zit u optie er niet bij laat ons uw wensen weten per email. Wij maken graag een prijsopgave voor u.

Specificatie keuken

  • Hoge kast 70bx80dx180 hoog, 2 laden en 1 deur
  • kastje met open vakken 60x80dx90 hoog
  • Kast met open vak 110x80x60 hoog voor barbecue
  • kast met 2 deuren 100x80x90 hoog