Alleen online

Steigerhouten bartafel Isaac

bartafel Isaac

Nieuw product

Bartafel van steigerhout te combineren met barkrukken.

Meer details

299,00 € incl. btw

Datasheet

Let Op!Al onze meubels worden op bestelling met de hand vervaardigd. Wij hebben derhalve niets uit voorraad leverbaar.
Belangrijk Steigerhouten plank is een natuurproduct welke kan krimpen en uitzetten. Een nieuwe plank is tussen de 19,2 en 19,5 cm breed. Als voorbeeld een tafel van 100x100 cm bruto is in werkelijkheid ca. 95,5x95,5 cm netto.
GebruiktAl onze meubelen worden standaard van nieuw steigerhout gemaakt. Indien u gebruikt steigerhout wenst, dan kunt u dit aanvragen via verkoop@trendymethout.nl. wij maken dan een passende aanbieding.
SchroefbevestigingOnze meubels worden met verzonken schroeven bevestigd. Heeft u liever de zichtbare schroeven met bolkop geef dat dan aan bij het bestelformulier.
MaatvoeringZit uw gewenste maatvoering er niet bij, kunt u dit aanvragen via info@trendyhout.nl. Wij maken voor u een passende aanbieding.

Meer informatie

Wij produceren steigerhouten meubelen, van steigerhouten tafels en salontafels tot bureaus, en van bankjes tot krukjes en vele woningaccessoires. Alle onze meubelen zijn in iedere maat leverbaar en kunnen in opdracht naar ieders wens geproduceerd worden. Staat de gewenste afmeting of afwerking er niet bij? Geef ons de maten door en wij maken een topkwaliteit steigerhouten meubel speciaal voor u op maat.