Alleen online

Steigerhouten Balie

Nieuw product

Wilt u uw winkel of horecagelegenheid een nieuw interieur geven en hier niet teveel voor uitgeven?
Tegenwoordig zijn er veel winkels of horecagelegenheden voorzien van steigerhouten meubelen zoals loungebanken, tafels, stoelen en kasten. Zelfs toonbanken van steigerhout zijn erg populair.
Wij kunnen voor een betaalbare prijs prachtige steigerhouten meubelen maken voor uw onderneming.

Meer details

1 599,00 € incl. btw

Datasheet

Let Op!Al onze meubels worden op bestelling met de hand vervaardigd. Wij hebben derhalve niets uit voorraad leverbaar.
GebruiktAl onze meubelen worden standaard van nieuw steigerhout gemaakt. Indien u gebruikt steigerhout wenst, dan kunt u dit aanvragen via verkoop@trendymethout.nl. wij maken dan een passende aanbieding.
SchroefbevestigingOnze meubels worden met verzonken schroeven bevestigd. Heeft u liever de zichtbare schroeven met bolkop geef dat dan aan bij het bestelformulier.
MaatvoeringZit uw gewenste maatvoering er niet bij, kunt u dit aanvragen via info@trendyhout.nl. Wij maken voor u een passende aanbieding.

Meer informatie

Wilt u uw winkel of horecagelegenheid een nieuw interieur geven en hier niet teveel voor uitgeven? Tegenwoordig zijn er veel winkels of horecagelegenheden voorzien van steigerhouten meubelen zoals loungebanken, tafels, stoelen en kasten. Zelfs toonbanken van steigerhout zijn erg populair. Wij kunnen voor een betaalbare prijs prachtige steigerhouten meubelen maken voor uw onderneming. Heeft u een kantoor? Ook dan kunnen wij wat voor u betekenen. Wat dacht u van steigerhouten bureaus, kasten of een balie. Wij helpen u graag! Neem contact met ons op voor meer informatie, wij kunnen een vrijblijvende offerte voor u opmaken. Wij zijn te bereiken per e-mail op info@trendyhout.nl of telefonisch op 085 - 2015192.