Slapen

Slaapkamer van vurenhout

Als er iets belangrijk is voor een slaapkamer dan is het wel een sfeer van rust. Het is de plek waar u zich ontspant en weer oplaadt. Daarom wordt er voor de slaapkamer over het algemeen gekozen voor een ingetogen inrichting. Toch is het ook prettig om een ruimte waar u veel tijd doorbrengt een eigen karakter mee te geve...

Slaapkamer van vurenhout

Als er iets belangrijk is voor een slaapkamer dan is het wel een sfeer van rust. Het is de plek waar u zich ontspant en weer oplaadt. Daarom wordt er voor de slaapkamer over het algemeen gekozen voor een ingetogen inrichting. Toch is het ook prettig om een ruimte waar u veel tijd doorbrengt een eigen karakter mee te geven. Dat hoeft niet met schreeuwende kleuren en druk design te gebeuren. De steigerhouten meubelen van Trendy met Hout stralen zowel de rust als de eigenheid uit die bij uitstek bij een slaapkamer passen.

Geef ons de maten door en wij maken een topkwaliteit steigerhout bed speciaal voor u op maat.

Meer

Slapen Er zijn geen producten in deze categorie.

Subcategorieën

 • Eenpersoonsbed

  Steigerhout Eénpersoonsbedden

  Mooie steigerhout éénpersoonsbedden.

  Een stoer bed voor op de kinderkamer of slaapkamer.

  Je kunt kiezen uit een bed met laden of een steigerhouten rand om het bed heen waardoor je een bedbank hebt. Ideaal voor een tienerkamer. Daarnaast kun je ook voor logés een matraslade onder het bed laten maken.

 • Tweepersoonsbed

  Steigerhout Tweepersoonsbedden

  Tweepersoons bedden van steigerhout zijn gemaakt van steigerhouten planken.

  Door de unieke robuuste planken geven ze heel veel karakter aan je slaapkamer.

  Alle steigerhouten planken die we gebruiken voor het maken van jouw steigerhout tweepersoonsbed zijn splintervrij geschuurd.

 • Kinderbed / Hoogslaper

  Steigerhouten Kinderbedden

  Van baby tot tiener, wij maken steigerhouten bedden voor alle leeftijden.
  Een mooi ledikant voor je baby, die snel om te toveren is tot een geschikt bed voor je peuter.
  Comfort en veiligheid vinden wij erg belangrijk en daarom zorgen wij voor een veilig, splintervrij geschuurd bed/ledikant waar je ook nog eens lekker in kunt slapen.
 • Babymeubel
 • Inloopkast
 • Nachtkastje