Steigerhouten-babybedje-of-ledikantje Bekijk groter

Alleen online

Steigerhouten babybedje

Nieuw product

Een mooi steigerhouten ledikant voor de kinderslaapkamer.

Het ledikant voldoet aan alle kwaliteitseisen en is naar wens aan te passen.

Afmeting matrasmaat: 120x60

Meer details

349,00 € incl. btw

Datasheet

Let Op!Al onze meubels worden op bestelling met de hand vervaardigd. Wij hebben derhalve niets uit voorraad leverbaar.
GebruiktAl onze meubelen worden standaard van nieuw steigerhout gemaakt. Indien u gebruikt steigerhout wenst, dan kunt u dit aanvragen via verkoop@trendymethout.nl. wij maken dan een passende aanbieding.
SchroefbevestigingOnze meubels worden met verzonken schroeven bevestigd. Heeft u liever de zichtbare schroeven met bolkop geef dat dan aan bij het bestelformulier.
MaatvoeringZit uw gewenste maatvoering er niet bij, kunt u dit aanvragen via info@trendyhout.nl. Wij maken voor u een passende aanbieding.

Meer informatie

Steigerhouten ledikant met een duurzame lak laten behandelen

Wil je dit ledikant met een natuurlijke wash afwerking, dan kan dit ook. Een groot nadeel bij de afwerking van veel ledikanten is dat het erg ruikt. Dit komt omdat er vaak een verkeerde niet zo gezonde/prettige lak voor het ledikant wordt gebruikt. Voor ledikantjes van steigerhout gebruiken we duurzame verf. We kunnen desgewenst ook een passende steigerhouten commode of legkast voor je op maat maken.

Wist je dat we complete winkels, woningen, horecazaken en kantoren inrichten met onze steigerhouten meubelen? Mail naar verkoop@trendymethout.eu voor meer informatie.

Accessoires