Steigerhouten klepbank Design + opbergruimte

Nieuw product

371,85 € incl. btw

Datasheet

Let Op!Al onze meubels worden op bestelling met de hand vervaardigd. Wij hebben derhalve niets uit voorraad leverbaar.
Belangrijk Steigerhouten plank is een natuurproduct welke kan krimpen en uitzetten. Een nieuwe plank is tussen de 19,2 en 19,5 cm breed. Als voorbeeld een tafel van 100x100 cm bruto is in werkelijkheid ca. 95,5x95,5 cm netto.
SchroefbevestigingOnze meubels worden met verzonken schroeven bevestigd. Heeft u liever de zichtbare schroeven met bolkop geef dat dan aan bij het bestelformulier.
MaatvoeringZit uw gewenste maatvoering er niet bij, kunt u dit aanvragen via info@trendyhout.nl. Wij maken voor u een passende aanbieding.

Meer informatie

Een steigerhouten klepbank model Design. Met armleuningen. Onder de zitting heeft u een handige opbergruimte. Inclusief bodem van steigerplanken. U kunt er ook gasveren op laten monteren zo kan de deksel open blijven staan. Hele handige bank om uw spullen in op te bergen. Voor op uw terras maar ook voor in een kinderkamer.

Let op: Voor buiten is de klepbank niet waterdicht.


Steigerhouten klepbank: Maten zijn buitenmaten 60d x 80 hoog, zitdiepte 45 cm, zithoogte 43 cm.

Word gemaakt van goed gedroogd steigerhout. Netjes geschuurd en onbehandeld. Behandelen is aan te raden voor een extra lange levensduur en bescherming tegen vocht. Ga voor meer info over behandelen naar de productinfo pagina of naar onze verfproducten.

Deze klepbank word geleverd als bouwpakket met bijgeleverde schroeven. Voorboren is aan te raden. Wij kunnen de bank ook voor u monteren zie opties.

Kies bij extra opties voor:

* Andere maat
* Behandeling in kleur naar keuze, uw meubel is beschermd tegen vlekken.
* Onze verfproducten zodat u zelf kunt verven.
* Bijpassend kussen
TIP: Kunststof dopjes onder de meubels voorkomen dat vocht in het hout trekt, maar u kunt ook pvc-lijm aan de onderkant smeren, of de bank in de winter op hardhouten plankjes plaatsen.