Alleen online

Steigerhouten Hondenmand Nick

Nieuw product

Afmetingen zijn binnenmaten.

Stoere hondenmand gemaakt van robuust gebruikt steigerhout.
De mand is afgewerkt met een latje aan de bovenkant en onderkant en aan de voorkant is een opening gemaakt, zodat de hond gemakkelijk in en uit kan stappen.

Meer details

119,95 € incl. btw

Datasheet

Let Op!Al onze meubels worden op bestelling met de hand vervaardigd. Wij hebben derhalve niets uit voorraad leverbaar.
Belangrijk Steigerhouten plank is een natuurproduct welke kan krimpen en uitzetten. Een nieuwe plank is tussen de 19,2 en 19,5 cm breed. Als voorbeeld een tafel van 100x100 cm bruto is in werkelijkheid ca. 95,5x95,5 cm netto.
GebruiktAl onze meubelen worden standaard van nieuw steigerhout gemaakt. Indien u gebruikt steigerhout wenst, dan kunt u dit aanvragen via verkoop@trendymethout.nl. wij maken dan een passende aanbieding.
SchroefbevestigingOnze meubels worden met verzonken schroeven bevestigd. Heeft u liever de zichtbare schroeven met bolkop geef dat dan aan bij het bestelformulier.
MaatvoeringZit uw gewenste maatvoering er niet bij, kunt u dit aanvragen via info@trendyhout.nl. Wij maken voor u een passende aanbieding.

Meer informatie

U kunt ervoor kiezen om de hondenmand van steigerhout te laten impregneren. Hierdoor is de hondenmand waterafstotend, wel zo handig mocht hij vaak of altijd buiten staan.
Een ander idee is, om de hondenmand van steigerhout te laten behandelen met een wash, u kunt dan kiezen uit meerdere behandelingen namelijk white- grey- of blackwash. Deze wash is ook waterafstotend

Veel is dus mogelijk om een hondenmand van steigerhout naar uw smaak uit te zoeken.