Alleen online

Steigerhout tafel Rico

Nieuw product

Deze schitterende eettafel is zowel geschikt voor binnen als voor buiten.

Op de foto ziet u een robuuste tafel van gebruikt steigerhout van 210cm x 100cm.
Behandeld met Nano Coating.

De hoeken zijn in verstek gemaakt voor een perfecte afwerking.

Echt een plaatje om te zien.

Meer details

649,00 € incl. btw

Datasheet

Let Op!Al onze meubels worden op bestelling met de hand vervaardigd. Wij hebben derhalve niets uit voorraad leverbaar.
Belangrijk Steigerhouten plank is een natuurproduct welke kan krimpen en uitzetten. Een nieuwe plank is tussen de 19,2 en 19,5 cm breed. Als voorbeeld een tafel van 100x100 cm bruto is in werkelijkheid ca. 95,5x95,5 cm netto.
GebruiktAl onze meubelen worden standaard van nieuw steigerhout gemaakt. Indien u gebruikt steigerhout wenst, dan kunt u dit aanvragen via verkoop@trendymethout.nl. wij maken dan een passende aanbieding.
SchroefbevestigingOnze meubels worden met verzonken schroeven bevestigd. Heeft u liever de zichtbare schroeven met bolkop geef dat dan aan bij het bestelformulier.
MaatvoeringZit uw gewenste maatvoering er niet bij, kunt u dit aanvragen via info@trendyhout.nl. Wij maken voor u een passende aanbieding.

Meer informatie

De tafels van Trendy met Hout worden vooral gemaakt van nieuw of gebruikt steigerhout. Tegenwoordig zijn deze steigerhouten eettafels niet meer weg te denken uit het interieur. De steigerhouten tafels zijn goedkoop, robuust en zijn kwalitatief sterk. Met deze uitstraling, passen de meubelen in vrijwel ieder interieur. Door de steigerhouten tafels af te werken met een wash, verkrijgbaar in white, grey, blank en zwart, werkt u de tafel geheel naar eigen smaak en wens af. Kiest u voor onbehandeld, dan adviseren wij 'Nano Coating'; Dit beschermt het meubel tegen vocht en is neutraal van kleur. Niet alleen voor binnen zijn deze meubelen een mooie aanwinst, maar deze steigerhouten tafels worden ook vaak gebruikt voor buiten. Wij hebben diverse steigerhouten tafels op onze website staan. Heeft u een andere tafel voor ogen die niet op onze website staat? Of staan de juiste maten er voor u niet bij? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen, wij helpen u graag om de perfecte steigerhouten tafel voor u te maken. Voor meer informatie of het laten opstellen van een offerte kunt u mailen naar info@trendyhout.nl. U kunt ook bellen met 085-2015192. Wilt u de afgebeelde tafels in een andere houtsoort dan steigerhout bestellen? Ook dat is mogelijk. Wij werken ook met douglashout. Heeft u de voorkeur aan een andere houtsoort, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Accessoires