Alleen online

Steigerhouten krukje Joost

Nieuw product

Steigerhouten krukjes van steigerhout zorgen voor een robuuste uitstraling. De krukjes passen heel goed bij de eettafel, tuintafel of bij het bureau. De steigerhouten krukjes zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en afmetingen. Je kunt ervoor kiezen om de steigerhouten krukjes af te werken met een lak of wash, maar je kunt ze ook onbehandeld laten.

Meer details

29,95 € incl. btw

Datasheet

Let Op!Al onze meubels worden op bestelling met de hand vervaardigd. Wij hebben derhalve niets uit voorraad leverbaar.
GebruiktAl onze meubelen worden standaard van nieuw steigerhout gemaakt. Indien u gebruikt steigerhout wenst, dan kunt u dit aanvragen via verkoop@trendymethout.nl. wij maken dan een passende aanbieding.

Meer informatie

De zitmeubelen zoals (tuin)banken, loungesets, barkrukken en stoelen maken wij van zowel gebruikt steigerhout als nieuw steigerhout. Deze zitmeubelen van Trendyhout zijn mooi te combineren met onze steigerhouten eettafels. Dit zal de uitstraling van uw interieur of tuin compleet veranderen. U kunt kiezen uit verschillende soorten afwerkingen zoals grey wash, white wash of blanke lak, zodat deze meubelen in ieder interieur passen. Staat u gewenste maat er niet bij? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte u kunt mailen naar info@trendyhout.nl.