Alleen online

Steigerhout dienblad Cor

Nieuw product

Trendy dienblad is gemaakt van o.a. 40x40 cm nieuw robuust steigerhout.

Hij heeft een unieke behandeling ondergaan een 'old look behandeling'.
Het dienblad is gemaakt van nieuw vurenhout welke door middel van een old look behandeling een bijzondere mooie uitstraling krijgt.

Oud steigerhout is nieuw steigerhout dan oud is gemaakt, het betreft een behandeling en kunt u selecteren bij de voorkeuren.

Meer details

47,95 € incl. btw

Datasheet

Let Op!Al onze meubels worden op bestelling met de hand vervaardigd. Wij hebben derhalve niets uit voorraad leverbaar.
Belangrijk Steigerhouten plank is een natuurproduct welke kan krimpen en uitzetten. Een nieuwe plank is tussen de 19,2 en 19,5 cm breed. Als voorbeeld een tafel van 100x100 cm bruto is in werkelijkheid ca. 95,5x95,5 cm netto.
GebruiktAl onze meubelen worden standaard van nieuw steigerhout gemaakt. Indien u gebruikt steigerhout wenst, dan kunt u dit aanvragen via verkoop@trendymethout.nl. wij maken dan een passende aanbieding.
SchroefbevestigingOnze meubels worden met verzonken schroeven bevestigd. Heeft u liever de zichtbare schroeven met bolkop geef dat dan aan bij het bestelformulier.
MaatvoeringZit uw gewenste maatvoering er niet bij, kunt u dit aanvragen via info@trendyhout.nl. Wij maken voor u een passende aanbieding.

Meer informatie

Presenteer je drankjes op dit unieke dienblad van steigerhout. De steigerhouten producten van Trendy met Hout zijn doordachte trendy producten, gemaakt met hart voor de materialen op een duurzame manier. Alles wordt met de hand gemaakt. Hierdoor zijn alle producten uniek.