Alleen online

Steigerhouten container ombouw Evert

Nieuw product

Een steigerhouten vuilcontainer of kliko is een prima oplossing om het vuil in te verzamelen en af te voeren, maar geen sieraad voor in de tuin.
U vindt hier diverse mogelijkheden voor kleine en grote container ombouwen.
U vindt oplossingen voor alle afvalcontainers.
Een vriendelijke uitstraling en weg met de vieze geurtjes.

Meer details

269,00 € incl. btw

Datasheet

Let Op!Al onze meubels worden op bestelling met de hand vervaardigd. Wij hebben derhalve niets uit voorraad leverbaar.
Belangrijk Steigerhouten plank is een natuurproduct welke kan krimpen en uitzetten. Een nieuwe plank is tussen de 19,2 en 19,5 cm breed. Als voorbeeld een tafel van 100x100 cm bruto is in werkelijkheid ca. 95,5x95,5 cm netto.
GebruiktAl onze meubelen worden standaard van nieuw steigerhout gemaakt. Indien u gebruikt steigerhout wenst, dan kunt u dit aanvragen via verkoop@trendymethout.nl. wij maken dan een passende aanbieding.
SchroefbevestigingOnze meubels worden met verzonken schroeven bevestigd. Heeft u liever de zichtbare schroeven met bolkop geef dat dan aan bij het bestelformulier.
MaatvoeringZit uw gewenste maatvoering er niet bij, kunt u dit aanvragen via info@trendyhout.nl. Wij maken voor u een passende aanbieding.

Meer informatie

Een vuilcontainer of kliko is een prima oplossing om het vuil in te verzamelen en af te voeren, maar geen sieraad voor in de tuin. U vindt hier diverse mogelijkheden voor kleine en grote container ombouwen. U vindt oplossingen voor alle afvalcontainers. Een vriendelijke uitstraling en weg met de vieze geurtjes.