Alleen online

Vurenhouten bank met rugleuning

Nieuw product

De zitmeubelen zoals (tuin)banken, loungesets, barkrukken en stoelen maken wij van zowel gebruikt steigerhout als nieuw steigerhout. 
Deze zitmeubelen van Trendy met hout zijn mooi te combineren met onze houten eettafels. Dit zal de uitstraling van uw interieur of tuin compleet veranderen.

Meer details

269,00 € incl. btw

Datasheet

Let Op!Al onze meubels worden op bestelling met de hand vervaardigd. Wij hebben derhalve niets uit voorraad leverbaar.
Belangrijk Steigerhouten plank is een natuurproduct welke kan krimpen en uitzetten. Een nieuwe plank is tussen de 19,2 en 19,5 cm breed. Als voorbeeld een tafel van 100x100 cm bruto is in werkelijkheid ca. 95,5x95,5 cm netto.
GebruiktAl onze meubelen worden standaard van nieuw steigerhout gemaakt. Indien u gebruikt steigerhout wenst, dan kunt u dit aanvragen via verkoop@trendymethout.nl. wij maken dan een passende aanbieding.
SchroefbevestigingOnze meubels worden met verzonken schroeven bevestigd. Heeft u liever de zichtbare schroeven met bolkop geef dat dan aan bij het bestelformulier.
MaatvoeringZit uw gewenste maatvoering er niet bij, kunt u dit aanvragen via info@trendyhout.nl. Wij maken voor u een passende aanbieding.

Meer informatie

De zitmeubelen zoals (tuin)banken, loungesets, barkrukken en stoelen maken wij van zowel gebruikt steigerhout als nieuw steigerhout. 
Deze zitmeubelen van Trendy met hout zijn mooi te combineren met onze steigerhouten eettafels. Dit zal de uitstraling van uw interieur of tuin compleet veranderen. 
U kunt kiezen uit verschillende soorten afwerkingen zoals grey wash, white wash of blanke lak, zodat deze meubelen in ieder interieur passen. 
Staat u gewenste maat er niet bij? 
Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. U kunt mailen naar info@trendyhout.nl of telefonisch 085 – 2015192.

Accessoires