Nur online erhältlich

Steigerhouten tafel Rico

Neuer Artikel

Deze schitterende eettafel is zowel geschikt voor binnen als voor buiten.

Op de foto ziet u een robuuste tafel van gebruikt steigerhout van 210cm x 100cm.
Behandeld met Nano Coating.

De hoeken zijn in verstek gemaakt voor een perfecte afwerking.

Echt een plaatje om te zien.

Mehr Infos

549,00 € inkl. MwSt.

Technische Daten

Pass auf!Alle unsere Möbel werden von Hand gefertigt. Wir haben daher nichts ab Lager verfügbar.
WichtigGerüstholz-Planke ist ein Naturprodukt, das schrumpfen und expandieren kann. Eine neue Diele ist zwischen 19,2 und 19,5 cm breit. Als Beispiel, eine Tabelle von 100x100 cm Brutto ist in Wirklichkeit 95,5x95,5 cm netto.
verwendetAlle unsere Möbel sind standardmäßig aus neuem Gerüstholz gefertigt. Wenn Sie Gerüstholz haben möchten, können Sie dies über verkoop@trendymethout.nl anfordern. Wir machen dann ein entsprechendes Angebot.
SchraubbefestigungUnsere Möbel sind mit Senkschrauben befestigt. Wenn Sie die sichtbaren Schrauben mit Rundkopf bevorzugen, geben Sie dies bitte im Bestellformular an.
GrößeIst die gewünschte Größe nicht aufgeführt, können Sie es über info@trendyhout.nl anfordern. Wir werden Ihnen ein passendes Angebot machen.

Mehr Infos

De tafels van Trendy met Hout worden vooral gemaakt van nieuw of gebruikt steigerhout. Tegenwoordig zijn deze steigerhouten eettafels niet meer weg te denken uit het interieur. De steigerhouten tafels zijn goedkoop, robuust en zijn kwalitatief sterk. Met deze uitstraling, passen de meubelen in vrijwel ieder interieur. Door de steigerhouten tafels af te werken met een wash, verkrijgbaar in white, grey, blank en zwart, werkt u de tafel geheel naar eigen smaak en wens af. Kiest u voor onbehandeld, dan adviseren wij 'Nano Coating'; Dit beschermt het meubel tegen vocht en is neutraal van kleur. Niet alleen voor binnen zijn deze meubelen een mooie aanwinst, maar deze steigerhouten tafels worden ook vaak gebruikt voor buiten. Wij hebben diverse steigerhouten tafels op onze website staan. Heeft u een andere tafel voor ogen die niet op onze website staat? Of staan de juiste maten er voor u niet bij? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen, wij helpen u graag om de perfecte steigerhouten tafel voor u te maken. Voor meer informatie of het laten opstellen van een offerte kunt u mailen naar info@trendyhout.nl. U kunt ook bellen met 085-2015192. Wilt u de afgebeelde tafels in een andere houtsoort dan steigerhout bestellen? Ook dat is mogelijk. Wij werken ook met douglashout. Heeft u de voorkeur aan een andere houtsoort, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Zubehör